Foreningen Bevægelsen


Sådan melder du dig ind i Bevægelsens forening
Bevægelsen er en forening og et fagligt fællesskab rodfæstet i den psykomotoriske faglighed, og er for psykomotoriske terapeuter og andre fagprofessionelle, der vil skabe innovation, netværk og iværksætteri inden for bevægelsesfaget og krop-psyke sammenhæng.

Alle der er uddannet psykomotorisk terapeut eller er psykomotorik-studerende og går ind for foreningens formål, kan blive medlem. Derudover kan alle der har professionel interesse og faglig praksis indenfor bevægelse og krop & psyke sammenhæng være støttemedlemmer*.

Du skal gøre følgende:

Kontingent koster 300 kr om året for uddannede psykomotoriske terapeuter. For psykomotorikstuderende er prisen 150 kr om året. Som støttemedlem er prisen henholdsvis 200 kr for færdiguddannede og 100 kr for fuldtidsstuderende.

1. Indbetal kontingent: 300/150 kr eller 200/100 som støttemedlem

Det gør du ved at klikke HER

Kontingentet er årligt og du tilmelder dig i samme omgang til automatisk årlig betaling. De bliver trukket fra din konto 1. januar hvert år. 



2. Udfyld formularen herunder og klik "SUBSCRIBE"

Du er først et fuldgyldigt medlem, når vi har modtaget din indbetaling.

Hvis du kun udfylder formularen her, vil du fremover modtage vores nyhedsbrev, men ikke være ordinært medlem af foreningen.
Det samme gælder, hvis du ikke fornyer dit medlemskab næste år. Du vil stadig modtage vores nyhedsbrev, men ikke være medlem.
 

*Særligt vedr. Støttemedlemskab
Er du ikke psykomotorisk terapeut, men repræsenterer du fx. en anden fagprofession eller forening inden for området, er vi taknemmelige for din opbakning og engagement som støttemedlem. Du vil fremover modtage vores nyhedsbreve og du vil kunne arrangere initiativer i samarbejde med et ordinært medlem, under Bevægelsens navn. Du vil dog ikke have stemmeret til vores generalforsamling eller kunne deltage i arrangementer, der er målrettet ordinære medlemmer.

Vil du gerne have en kreativ platform hvor du kan samarbejde med psykomotoriske terapeuter og andre, om initiativer, netværk og gejst inden for psykomotorik, bevægelsesfaget og krop-psyke sammenhæng, i Danmark og internationalt? Så bliv støttemedlem af Foreningen Bevægelsen.

* indicates required
Email Marketing Powered by Mailchimp